Heeft jouw partner een aanzoek gedaan, maar heb je jouw droomjurk nog niet gevonden? Na een bezoekje aan Koonings The Wedding Palace zeg jij zeker yes to the dress! De zoektocht naar de perfecte bruidsjurk wordt nóg leuker. Speciaal voor onze Zomerstorylezers verloot Koonings The Wedding Palace maar liefst 25 cadeaubonnen t.w.v € 200.

Droomjurk

Het vinden van jouw droomjurk is niet makkelijk. Maar met keuze uit duizenden jurken van meer dan 65 topmerken, is de kans van slagen meer dan groot. Bij Koonings The Wedding Palace vind je de mooiste trouwjurken in allerlei stijlen, vormen en maten. Het kan niet anders dan dat de bruidsjurk van jouw dromen ertussen hangt! Doe mee aan Story's winactie en wie weet shop je jouw droomjurk met €200 korting! 

Say Yes to the Dress

Met ruim 4500m² en meer dan 65 topmerken met aanbod in alle stijlen, vormen en maten, is Koonings The Wedding Palace één van 's werelds grootste bruidsmodespeciaalzaken. Het is tevens de winkel waar TLC's wedding dress-goeroe Randy Fenoli diverse bruiden aan een droomjurk helpt in Say Yes to the Dress Benelux.

Benieuwd naar Koonings The Wedding Palace of wil je een afspraak maken? Kijk hier voor meer informatie of bel 0493-31 3 220.

Deze actie is inmiddels gesloten.

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders