Winnen! 2x SOODY-hoodies van MAFS-Sonny en Dylan

Deze winactie is gesloten. U kunt niet meer meedoen. 

Sonny en Dylan SOODY

Zeg je Married at First Sight, dan zeg je Sonny en Dylan. Dit koppel was vorig seizoen vanaf moment één favoriet bij de kijkers thuis. Ze werden door de wetenschap aan elkaar gekoppeld en vonden bij elkaar de liefde en het geluk. Maar de heren zijn niet alleen succesvol in de liefde, maar ook in hun zaken. Eind 2022 brachten ze hun eigen kledinglijn op de markt, genaamd SOODY. En Story kan twee hoodies naar keuze weggeven!

In Married at First Sight seizoen 7 werden Sonny en Dylan in één klap bekend. Natuurlijk kwam dat omdat hun liefde van het beeldscherm spatte, maar kijkers thuis werden vooral fan van het koppel nadat de uitspraak ‘Ik heb een man’ meerdere keren per aflevering werd herhaald. Vooral Sonny kon zijn verliefdheid wel van de Italiaanse daken schreeuwen. 

Soody

De fans waren zó enthousiast en wilden ook na het programma meer van de twee zien. Dus bedachten Sonny en Dylan hun kledinglijn SOODY. SOODY staat voor SOnny en DYlan. Waarom dan twee OO's en niet één? Omdat de twee OO's symbool staan voor de ringen die Sonny & Dylan bij elkaar omdeden tijdens het trouwen. Met hun producten willen ze nog meer liefde verspreiden in Nederland. 

Sonny en Dylan
© Eigen foto

‘Ik heb een man’

In hun webshop verkopen ze twee hoodies. Natuurlijk met hun eigen logo erop, maar ook kan de uitspraak ‘Ik heb een man’ niet missen. Verkrijgbaar in groen en zwart en van maat S tot en met XL. En Story mag twee hoodies naar keuze weggeven. 

SOODY
© soodyonline
SOODY
© soodyonline
SOODY
© soodyonline
SOODY
© soodyonline

Winnen?

Story geeft 2 hoodies weg! Vul het winformulier in en maak kans.