5x winnen: een Grootmeesters masterclass van een BN'er naar keuze

Deze winactie is gesloten. U kunt niet meer meedoen. 

Door Luna Eveleens
grootmeesters masterclass

Maak van 2023 een topjaar en pak uw dromen aan om ergens beter in te worden. Bij Grootmeesters Masterclasses staan onze BN'ers voor u klaar om u te helpen met uw doelen en stap voor stap beter te worden. Maar waarin dan?  

Grootmeesters Masterclasses

Leer bijvoorbeeld beter zingen van Trijntje Oosterhuis, ontdek de fijne kneepjes op én rondom het veld van oud-international Rafaël van der Vaart, of krijg van Guus Meeuwis mee hoe je nou de beste liedjes kunt schrijven. Ook komt u erachter hoe je een boek moet schrijven met behulp van Ronald Giphart en leert uacteren van Monic Hendrickx. Maar ook hele andere interesses komen aan bod: zo doet Youp van ’t Hek het geheim van een geslaagde grap uit de doeken en leert Jeroen Pauw u (beter) interviewen. Kortom noem een onderwerp, en er is een Grootmeester voor!

Rafael van der Vaart
© Grootmeesters

Giftcard

In een serie korte, behapbare afleveringen geeft een van deze Grootmeesters u een kijkje achter de schermen. Een complete masterclass met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ is al van u voor €29,95. Met de nieuwe Grootmeesters giftcard geeft u iemand een masterclass naar keuze cadeau. Of gewoon voor uzelf om een van uw dromen aan te pakken.

Guus meeuwis
© Grootmeesters

Winnen?

Story geeft vijf keer een giftcard van Grootmeesters weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Monic Hendrickx
© Grootmeesters

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of bestel via Lossebladen.nl.