De huwelijksbreuk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk kwam voor velen onverwacht. Hoewel Katja recent zonder Freek maar met dochtertje Coco op Ibiza verbleef, leken de twee voor elkaar te zijn gemaakt. Niets bleek helaas minder waar. 

Een dag nadat bekend werd dat Katja en Freek uit elkaar waren, verbleef Coco bij haar vader in zijn woning in Amsterdam, die hij altijd heeft aangehouden, ook al woonde hij de laatste jaren bij Katja in Uitdam. ‘Freek is erg aangeslagen en zit vol liefdesverdriet,’ vertelt een bron aan Story. ‘Afgelopen vrijdag sliep Coco bij Freek in Amsterdam. Dat deed hem veel goed. Zaterdagmiddag kwam Katja hun dochtertje weer ophalen. Zo zal het de komende tijd blijven gaan.’

Stiefvader

Extra pijnlijk is de hele situatie voor Katja’s oudste dochter Sammie (11), die ze kreeg met acteur Thijs Römer. Voor Sammie is Freek altijd een lieve, zorgzame stiefvader geweest, en het meisje zal zeker bijzonder verdrietig zijn dat er voor de tweede keer een vaderfiguur uit haar dagelijks leven verdwijnt. Gelukkig wonen Thijs en zijn echtgenote Igone de Jongh op loopafstand van Katja in Uitdam, zodat Sammie haar moeder en vader in elk geval zoveel mogelijk kan zien. 

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.