Acteur Thijs Römer blijkt ruim zeven jaar geleden reeds uitgebreid te hebben verhaald over de netelige situatie waar hij vorige week in belandde nadat een 20-jarige vrouw hem beschuldigde van seksueel misbruik toen ze nog maar een tienermeisje was...De sleutelroman Weemoedt van Thijs Römer (43) mag dan niet bepaald een succes zijn geworden, gezien de huidige ontwikkelingen is het boek met terugwerkende kracht de moeite van het lezen zeker waard!

Bizar maar waar: in zijn pennenvrucht beschreef Thijs in 2015 precíes het onfrisse schandaal waarin hij nu in het echte leven is beland! Ironisch genoeg is een en ander ook nog eens opgeschreven in de ik-vorm! De hoofdpersoon in het boek leidt een bont en succesvol leven in de showbizz, tot hij op een dag wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag door een minderjarig meisje. Hierna stort zijn complete wereld in en raakt hij alles kwijt! Inderdaad: exáct wat er nu in Thijs’ eigen leven dreigt te gebeuren!

Beschuldigingen 

Dit na de beschuldigingen van Nena Kruizenga (20), die hem beschuldigt van seksueel grensoverschrijdend gedrag, vertoond in de tijd dat zij pas veertien jaar oud was. Nena beweert onder meer dat Thijs haar intiem heeft betast en dat hij haar vroeg om foto’s van zichzelf te sturen. ‘Naaktfoto’s moest ik naar je sturen om je handtekening te verdienen,’ schrijft Nena op Twitter. ‘Ik moest geile berichtjes inspreken zodat jij klaar kon komen. 14 Thijs, 14. Was verdomme net ongesteld.’ Enorm heftige beschuldigingen van Nena, die haar verhaal inmiddels ook bij de politie heeft neergelegd, waar men volgens haar een onderzoek is gestart.

 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

 

Article continues after the ad