Zwangerschap vriendin Roy Donders lijkt een wonder

Door Redactie
Zwangerschap vriendin Roy Donders lijkt een wonder

Roy Donders (31) kan zijn geluk niet op, nu hij met zijn vriendin Michelle een kindje verwacht. De vroegere Stylist van het Zuiden heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij vader wilde worden.

Tijdens eerdere relaties met Marvin Ophof en Bas Wagtmans sprak hij de wens uit om te trouwen en een gezin te stichten. Destijds dacht Roy dat een draagmoeder of adoptie de enige manier was om zijn droom te realiseren, totdat hij vorig jaar tijdens een vakantie in Griekenland Michelle ontmoette. Hij was op slag verliefd. Roy deed echter niets met zijn gevoelens, omdat Michelle, moeder van een acht-jarige dochter, nog in een relatie zat. Bovendien vond hij het ook wel een beetje verwarrend – hij was immers niet eerder verliefd geweest op een vrouw. Michelle bleek echter ook gevoelens voor Roy te koesteren, en sinds afgelopen kerst zijn ze samen.

Traag zaad

Dat Michelle nu al zwanger is, had het stel niet verwacht. In het ziekenhuis kreeg Roy namelijk een teleurstellende uitslag na een onderzoek: ‘Ze zeiden dat ik langzaam werkend zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen,’ liet Roy in zijn vlog Oost West Thuis Best op YouTube weten. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.