• Liefde
  • De Meilandjes

Zwangere Maxime Meiland aan de lipfillers? Realityster reageert op gerucht

Door Redactie
Zwangere Maxime Meiland aan de lipfillers? Realityster reageert op gerucht

Maxime Meiland (25) maakt er geen geheim van dat ze weleens iets aan zichzelf heeft laten sleutelen. Op een recente foto denken fans te zien dat de zwangere realityster nu ook lipfillers heeft. Wat is hiervan waar?

Maxime plaatste afgelopen week een zomerse foto van zichzelf. De Chateau Meiland-ster heeft altijd al volle lippen, maar fans claimen dat ze haar lippen heeft laten opvullen. 'Fillers??', vraagt een fan zich af. Een ander noemt het zelfs zonde. 'Jammer van de fillers. Heb je niet nodig.'

Openhartig over plastische chirurgie

De realityster gaf eerder toe dat ze op haar negentiende een neuscorrectie heeft gehad. 'Ik had de neus van papa en die wil je echt niet hebben, meid', vertelde ze openhartig in LINDA. Meiden. Ook onthulde ze dat er een beetje filler in haar kin zit. 

Reactie van Maxime

Hebben haar fans gelijk en heeft ze weer een bezoekje aan een cosmetisch arts gebracht? De realityster geeft opheldering in de reacties onder haar foto. 'Ik heb inderdaad geen fillers', reageert Maxime. Ze snapt wel waar het gerucht vandaan komt. 'Wellicht een iets dikker gezicht en lippen door de zwangerschap.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.