• Liefde

Zwangere Mathilde Keuter uit Urk! onthult dolenthousiast geslacht van eerste kindje

Zwangere Mathilde Keuter uit Urk! onthult dolenthousiast geslacht van eerste kindje

Mathilde Keuter die samen met haar tweelingzus in Urk! te zien is, is in verwachting van haar eerste kindje. Naast dat Mathilde blij was met het babynieuws, is ze nu helemaal door het dolle heen sinds ze het geslacht van haar baby te weten is gekomen. 

Op Instagram deelt de Urker beelden van haar gender reveal party. Keuter prikt een grote ballon door waar blauwe confetti uit valt. Het valt niet te missen: Mathilde krijgt een jongetje. En zo te zien is ze daar enorm blij mee. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Welkom wondertje 

'Het is voor iedereen een heel grote verrassing. Voor mij al helemaal, want het lag niet op mijn route om zwanger te worden. Wat er is, dat zit er. Daar kom je niet vanaf', aldus Mathilde. Ze maakt gelijk duidelijk dat dat ook zeker niet de bedoeling is en het wondertje van harte welkom is. 'Vorige week heb ik de eerste echo gehad. Het was heel indrukwekkend om het hartje te horen kloppen'.

De vader

Natuurlijk wil iedereen weten wie de vader van de toekomstige spruit is. 'Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen. Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden', geeft Keuter eerlijk toe. Momenteel hebben de twee dan ook geen relatie, maar Mathilde sluit niet uit dat dat in de toekomst misschien wel zou kunnen gebeuren. 'De vonk moet nog overspringen. Dat kan ook nog niet in die korte tijd dat we met elkaar omgaan. We spreken elkaar nu dagelijks. Hij is erg leuk en we hebben het fijn. Het zou geweldig zijn.'

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.