Zwangere Hanne van K3 moet rusten: deze oude bekende neemt (tijdelijk) haar plekje in

Zwangere Hanne van K3 moet rusten: deze oude bekende neemt (tijdelijk) haar plekje in

Hanne Verbruggen - een van de leden van de meidengroep K3 - maakte dit jaar bekend zwanger te zijn. Meteen werd er gesproken over een eventuele vervanging als Hanne het niet meer trok tot de bevalling. Maar de roodharige zangeres ging gewoon door. Helaas moet ze nu verplicht rust gaan nemen wat betekent dat er voor een aantal weken weer over K2 gesproken moet worden. Gelukkig heeft Studio 100 een oude bekende uit de kast getrokken. 

De dokter van Hanne heeft haar streng toegesproken. Op doktersadvies zal de K3-ster dan ook niet langer meer optreden, heeft Studio 100 maandag gemeld.

Vervanger? 

Het gaat nog altijd goed met Hanne en haar kindje, maar om complicaties te voorkomen gaat het lid van de meidengroep vervangen worden. Wie dat gaat worden? Voor de kijkers die het programma K2 zoekt K3 hebben gekeken vorig jaar, verschijnt er binnenkort een oude bekende op het podium. Niemand minder dan Diede van den Heuvel, finalist van het net genoemde programma, gaat het plekje van Hanne tijdelijk innemen. 

'Droom die uitkomt'

Diede heeft de afgelopen weken al druk gerepeteerd voor de theatershow 'Kom erbij', die dus gewoon doorgaat. Hoe kijkt Diede tegen deze bijzondere uitdaging aan? 'Een droom die uitkomt. Na het televisieprogramma heb ik me op mijn eigen carrière gericht en er nooit rekening mee gehouden dat deze kans voorbij zou komen. Toen ze vanuit Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd.’

Grote aanwinst 

Ook collega's Marthe De Pillecynen en Julia Boschman zien haar komst wel zitten. 'Diede en ik kennen elkaar heel goed omdat we het beiden tot in de finale hebben geschopt', aldus Julia. 'Er was toen echt geen sprake van strijd. We gunden elkaar alles. Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig.' Ook Marthe - die samen met Hanne vorig jaar toch voor Julia kozen om het plekje van Klaasje in te nemen - is enthousiast over Diede. 'In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er zo klaar voor te zijn wanneer Hanne stopt. Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3. Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst.'

Bron: Studio 100 | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.