• Katja Schuurman

Zusjes Coco en Sammy té schattig vastgelegd en Katja kan haar geluk niet op

Door Redactie
Zusjes Coco en Sammy té schattig vastgelegd en Katja kan haar geluk niet op

Sammy (10) is dol op haar zusje Coco (1). In de nieuwste foto op Katja haar Instagram poseren de twee meiden met een enorme glimlach en mama Katja Schuurman kan haar geluk niet op. 

'Dit is hoe geluk er voor mij uitziet; de liefdes van mijn leven extreem gelukkig met elkaar…', schrijft de actrice en presentatrice bij de foto van haar twee dochters. De meiden hebben allebei een groene outfit aan en lachen met een '#bigsmile' naar de camera.

De tekst gaat verder onder de post. 

Trotse opa

'Aaaaaaaaaah zo lief!!!❤️❤️', schreeuwt Wendy van Duik het uit onder de post. Bobbi Eden en Hanna Verboom laten liefdevolle emoji's achter. Maar niet alleen de bekende collega's van Schuurman smelten weg bij deze foto. Ook de vader van Katja, opa Schuurman, wordt enorm gelukkig van dit kiekje van zijn kleindochters. 'Staat al in een lijstje. Trotse opa blij met trotse mama?.'

Dochters

Schuurman is sinds begin augustus de trotse moeder van dochtertje Coco. Het is het tweede kindje voor de presentatrice. Hoe ze op de naam Coco kwamen? Die heeft ze samen met haar dochter Sammy bedacht. 'We zaten in de auto met zijn drietjes, toen ik nog zwanger was. We wisten dat het een meisje zou worden. Toen kwam Sammy met wat tekenfilm-namen en de film Coco vind ik een supermooie film.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.