Zoveel mensen keken naar nieuwe programma Paul de Leeuw

Door Redactie
Zoveel mensen keken naar nieuwe programma Paul de Leeuw

Het nieuwe programma van Paul de Leeuw, Busje komt zo, heeft donderdagavond zo'n 677.000 kijkers naar NPO 1 getrokken. Het programma, waarin de presentator met een bus door Nederland trekt en bij allerlei mensen langsgaat, staat daarmee op een veertiende plek in de lijst van best bekeken programma's, aldus Stichting KijkOnderzoek.

De Leeuw zei eerder tegen het ANP dat hij alles voor het programma heeft gegeven. Zou het programma niet aanslaan, dan is het 'een beetje over qua eigen ideeën', aldus de 59-jarige presentator. 'Als de cijfers tegenvallen, dan is dit het ook. Dit is wat ik kan.'

Voetbal

Donderdagavond werd ook gevoetbald in de Conference League. Naar de wedstrijd tussen Feyenoord en Union Berlin keken op Veronica 1,15 miljoen mensen. De Rotterdamse club won met 2-1 van de Berlijnse tegenstander. De wedstrijd tussen Monaco en PSV eindigde in 0-0 en zo'n 759.000 kijkers zagen dat.

Best bekeken

De best bekeken programma's van de avond waren het NOS Journaal van 20.00 uur (1,46 miljoen), Ik Vertrek (1,45 miljoen), het NOS Journaal van 18.00 uur (1,38 miljoen) en EenVandaag (1,17 miljoen), allemaal op NPO1. Het best bekeken RTL 4-programma was het Half acht nieuws (1,09 miljoen). Op dezelfde zender gooide ook Expeditie Robinson met 978.000 kijkers hoge ogen. Het best bekeken SBS-programma was donderdag Chateau Meiland (1,04 miljoen).

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.