Zoveel mensen keken er naar nieuwe talkshow Eddy Zoëy

Door Redactie
Zoveel mensen keken er naar nieuwe talkshow Eddy Zoëy

Het nieuwe RTL 5-praatprogramma Dit Is Mijn Keus van Eddy Zoëy is maandagavond begonnen met 218.000 kijkers. De show mist daarmee de lijst van 25 best bekeken programma's van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek.

In Dit Is Mijn Keus komen mensen aan het woord die 'anders' zijn dan de gemiddelde mens en afwijken van de norm. In de eerste aflevering werd gesproken met fetisjisten.

Radar

Op primetime zetten de meeste tv-kijkers hun toestel op NPO 1 voor het AVROTROS-programma Radar. Bijna 1,5 miljoen mensen zagen daarin de jaarlijkse uitreiking van de Loden Leeuw voor de meest irritante reclame en BN'ers die daar een rol in spelen. Dit jaar vielen onder anderen Henny Huisman en Maxime Meiland in de prijzen.

Massa is Kassa

Ook het NPO 1-programa Spoorloos deed met 1,3 miljoen kijkers goede zaken. Op NPO 3 was Hunted goed voor 797.000 kijkers en SBS6 bereikte met Familie Gillis: Massa is Kassa 739.000 mensen. RTL 4 en Veronica bleven daar met respectievelijk Tiny House Battle (624.000) en Veronica Inside (609.000) net achter.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.