Zóveel kost het 'Talpa-paard' van Britt Dekker

Door Redactie
Zóveel kost het 'Talpa-paard' van Britt Dekker

Geen salaris, maar een droompaard voor Britt Dekker. De presentatrice is sinds vorige week de trotse eigenaresse van paard George, gekregen van John de Mol en Erland Galjaard. En daar hebben ze diep voor in de buidel moeten tasten.

Britt legt op Instagram uit hoe dit precies tot stand is gekomen. 'Het begon allemaal toen ik voor de grap sprak met Erland Galjaard en om een lang verhaal kort te maken, eindigde het met dat ik mijn droompaard kreeg', schrijft ze. John de Mol had haar gevraagd of ze een paar shows voor hem wilde maken en Britt wilde daar geen geld voor, maar een paard. 'John zei tegen mij dat hij heel erg veel van dieren houdt, dus John en Erland hebben mij een vriend voor het leven gegeven: George!' Droompaard George is inmiddels gearriveerd in Nederland.

Vier ton

De presentatrice heeft dus bedankt voor salaris, in ruil voor het paard. Dat is zeker geen slechte deal. Hoewel Britt en RTL het bedrag niet bekend maken, wordt het dier geschat op vier ton. Het paard heeft meegedaan aan verschillende dressuurwedstrijden en wordt ook gebruikt als dekhengst. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zóveel kost het 'Talpa-paard' van Britt Dekker

Beeld: Edwin Smulders