• Liefde

Zoontje Tommie Christiaan één jaar geworden: 'Hij lijkt wel heel erg op jou'

Door Redactie
Zoontje Tommie Christiaan één jaar geworden: 'Hij lijkt wel heel erg op jou'

Een jaar gelden werd Tommie Christiaan vader van zoontje Bodi. Zo af en toe deelde de acteur een kiekje van de kleine spruit, maar veel wisten we nog niet van het mannetje. Nu Bodi één jaar is geworden, deelt de trotste vader maar al te graag wat kiekjes van zijn kind. En wat blijkt: hij is een mini-versie van de musicalacteur!

'Bodi 1 jaar alweer. Bizar hoe de tijd is gevlogen', schrijft vader Tommie bij drie foto's van zijn mannetje. 'Vandaag was een dag van herinneringen ophalen, de bevalling samen herbeleven, een dagje dierentuin en vooral verbaast zijn als ouders hoe snel het is gegaan. Ontelbaar trots zijn we op onze kleine man en kijken heel erg uit naar de toekomst, en tegelijkertijd met een dubbel gevoel naar het verleden. ❤❤'

De tekst gaat verder onder de post. 

Mini Tommie 

De felicitaties stromen binnen onder de post, waaronder eentje van collega Jim Bakkum. 'Heerlijk joch! Gefeliciteerd!', schrijft de acteur. Daarnaast merken volgers op dat de kleine erg op vader Tommie lijkt. 'Zo hij lijkt wel heel erg op jou' en 'Wat lijkt hij enorm op z'n papa zeg qua uiterlijk', valt er onder andere te lezen. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.