Zoon van René Froger scoort rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden

Maxim Froger - zoon van René en Natasja Froger - timmert lekker aan de weg. 

Zoon René Froger
© Peter Smulders

Maxim gaat zijn vader en broer achterna en heeft al een paar hits op zijn naam staan. Maar niet alleen heeft hij een gouden keeltje, blijkbaar kan de Froger-telg ook goed acteren. En dat brengt hem een klein rolletje in onze dagelijkse soap Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Gisteravond dook hij op in Meerdijk als zichzelf. 

Maxim Froger in GTST

Maxim Froger mag dan wel zichzelf spelen, wel is hij verwikkeld in de spannende verhaallijn over de problemen binnen de familie Sanders. Nina heeft ruzie met haar ouders en daarom mag ook haar dochter, Nola, haar opa en oma niet zien. Helaas voor Nola treedt precies op dat moment Maxim Froger op in de talkshow van oma Janine. Maar hier mag Nola onder geen beding naartoe. 

Meet and greet

Natuurlijk loopt het altijd anders in Meerdijk en Nola besluit toch haar oma op te zoeken in De Rozenboom. En daar staat niemand minder dan Maxim Froger te repeteren! Ondanks de familievete stelt Janine Nola graag voor aan de artiest. 'Maxim, kan ik jou heel even storen?' vraagt Janine hem. 'Ik wil je graag aan iemand voorstellen: dit is Nola, mijn kleindochter.' 'Hi Nola", zegt een vrolijke Maxim. 'Ik ben Maxim, alles goed?' Daarna mag Nola zelfs een foto maken met haar idool. Helaas moet ze wel de uitnodiging voor het optreden afslaan. 

Nieuwe single 

Later bekijkt Nola het optreden van Maxim via de televisie. 'Hij is zo knap', zegt ze zwijmelend. Helaas voor Nola en de kijkers thuis lijkt het erop dat het een eenmalige gastrol was voor de Froger-telg. Wel mocht hij zijn nieuwe single Flirt ten gehore brengen in Meerdijk. 

Opstapje tv-carrière

Wie weet is deze gastrol in de dagelijkse soap wel een mooi opstapje naar een tv-carrière, iets dat Maxim ambieert. Eerder liet hij aan 100%NL Magazine weten in de toekomst wel graag programma's te maken. 'Ik zou het leuk vinden om programma’s te maken die met muziek te maken hebben. (...) Ik zou het een eer vinden als ik ooit aan Beste Zangers mee mag doen.' De emotionele hulp-programma's laat hij met liefde aan zijn moeder over. 'Zij komt af en toe zo aangeslagen thuis van de verhalen die zij heeft gehoord.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!