Zoon Connie Witteman opgenomen in ziekenhuis met corona

Zoon Connie Witteman opgenomen in ziekenhuis met corona

De zoon van Connie Witteman, Marvin, is vrijdagavond opgenomen in het ziekenhuis met corona. Dat schrijft de voormalig zangeres zaterdag op Instagram.

'Ik ben offline omdat mijn zoon Marvin (na een week bij hem thuis doodziek te hebben gelegen met Covid-19) gisteravond laat is opgehaald per ambulance", aldus Witteman. "Hij ligt op een gesloten afdeling alleen op een kamer en is zuurstofafhankelijk en mag geen bezoek, reken op jullie begrip...'

De volgers van de oud-zangeres wensen haar onder het bericht veel sterkte toe. Zo ook Nicolette van Dam, Bas Smit, Patty Brard en Marieke Elsinga.

Bn'ers met corona

Ook andere bn'ers kregen al te maken met het coronavirus. Zo liep Jeroen van der Boom het op na zijn zoon. De zanger kwam er vanaf met milde klachten.

Ook cabaretier Youp van 't Hek kreeg het virus te pakken en moest zelfs naar het ziekenhuis. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met hem. Styliste Roy Donders kreeg een milde vorm van Covid en ziekte uit onder een panterdekentje. 

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.