Zoet babynieuws! Sarah Chronis is bevallen van tweede kindje

Er worden vandaag roze muisjes gegeten in huize Chronis-Greidanus! Sarah maakte op donderdag 23 maart bekend bevallen te zijn van haar tweede kindje.

Sarah Chronis
© BrunoPress

Chronis en haar liefje Kay hebben samen al een zoon, Novi (1). Hij heeft er vanaf vandaag een speelkameraadje bij. 

Sarah maakte via haar Instagram bekend dan eindelijk haar tweede kindje ter wereld te hebben gebracht. Het meisje heeft de naam Nimué Rumi Katarina gekregen. 'Ze is het wachten meer dan waard. Zo dankbaar en trots dat ze er is. Er is weer een deurtje opengegaan van geluk en liefde', zo schrijft Sarah onder een foto waarop ze haar pasgeboren spruit vasthoudt. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Zoon Novi

In april 2021 werden Chronis en Greidanus trotse ouders van Novi. Het jongetje heet voluit Novi Iason Aeneas en is vernoemd naar Sarahs broer en neefje. De namen vinden hun roots in haar Griekse achtergrond. 'We zijn totaal verliefd en lopen over van trots', schreef de actrice toen. 'Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk', schreef ze destijds.

Liefde van haar leven

Sarah en Kay zijn al bijna tien jaar samen. Wat ze zo leuk vindt aan haar vriend? 'Naast dat hij ontzettend lief en zorgzaam is, is hij ook mijn rustpunt. Ik ben druk, snel afgeleid, wispelturiger. Ik lijk op mijn moeder. Mijn vader is voor haar haar rots, zoals Kay dat voor mij is', vertelde ze in 2019 aan Flair. 'Wat heel fijn is, is dat we elkaar ook de vrijheid geven. En dat is niet per se seksuele vrijheid, maar elkaar dingen gunnen. Wil je dit doen? Ga je gang. We hebben allebei een eigen leven. We zijn samen heel gelukkig, maar ook zonder elkaar is dat geluk er. We hebben beiden leuk werk, komen uit een liefdevol gezin, we zijn niet verantwoordelijk voor elkaars geluk, want dat was er al.'

Trouwplannen? 

In datzelfde interview deed ze ook een boekje open of ze ooit met Kay in het huwelijksbootje zou willen stappen. 'Ik heb wel een zwak voor het traditionele, maar ik ben ook heel rebels. Het staat me bijvoorbeeld een beetje tegen dat je elkaar dan de rechterhand moet geven. Hoezo? Waarom de rechterhand? En dan zeg je ‘ja’ en dan ben je getrouwd. Maar zo’n woord slaat toch nergens op? Daar zit niks liefdevol in', aldus Sarah. 'Ik zou dan liever een heel romantisch liefdesfeest willen geven, dat je heel mooie woorden naar elkaar uitspreekt. Daarmee verbind je je meer dan een zakelijk ‘ja’. Maar ja, ik ben wispelturig genoeg om dan toch heel traditioneel te trouwen, haha. Dus zeg nooit nooit. In de kern ben ik natuurlijk al met Kay verbonden, we zijn samen, hij is de liefde van mijn leven. Ik zou het heerlijk vinden om met hem naar een boerderij te verhuizen.'

Bron: Instagram, ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!