• Liefde

Zoenvideo waarin Tijl Beckand lijkt vreemd te gaan blijkt eigen vriendin te zijn

Door Redactie
Zoenvideo waarin Tijl Beckand lijkt vreemd te gaan blijkt eigen vriendin te zijn

Tijl Beckand werd de afgelopen dagen beschuldigd van vreemdgaan. Zo gaat er een video rond waarop de presentator zoenend te zien is in een discotheek in Groningen. Nu blijkt de vrouw in kwestie zijn eigen vriendin te zijn.

Online werd Tijl flink aangepakt, vooral nadat juicekanaal Roddelpraat de beelden uitlekten. 

Vriendin

Mensen spraken de presentator op social media aan op zijn gedrag. Echter blijkt het om zijn eigen vriendin Markell, met wie hij vorig jaar een dochtertje kreeg, te gaan. 

Optreden

Tijl was in Groningen vanwege zijn optreden met TAFKAL (de nieuwe naam van de Lama's, red.). Na het optreden zijn ze in de discotheek Palace beland. Op de Facebook-pagina van de club zijn foto's te vinden van de comedians. Ook de vriendin van Beckand was aanwezig en staat op dezelfde foto. Hoewel de zoenvideo de geruchtenmolen flink heeft laten draaien, blijkt Tijl gewoon een innige avond met zijn eigen vriendin Markell te hebben gehad. 

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.