Zoektocht is voorbij: Slagter vindt woning waar ook hond kan wonen

Jan Slagter

Omroepbaas Jan Slagter heeft net op tijd een nieuw huis gevonden waar zijn hond met een liftfobie ook kan wonen. Dat heeft een woordvoerder van Omroep MAX vrijdag gemeld. Slagter was donderdagavond niet aanwezig op een Heel Holland Bakt-feest vanwege de verhuizing. Om zijn afwezigheid te verklaren had Slagter voor alle aanwezigen een filmpje ingesproken.

Liftfobie

Slagter was dringend op zoek naar een ander huis omdat een van zijn honden een liftfobie heeft. Hij en zijn vrouw verkochten onlangs hun huis in Zoetermeer en waren van plan te verhuizen naar een appartement in Voorburg. Nadat ze een huurcontract van twaalf maanden getekend hadden, namen ze een kijkje met hun honden. ‘Ik heb twee honden. Alleen de grote greyhound is een beetje getraumatiseerd. En toen wij met haar in de lift wilde gaan, weigerde ze er in te gaan’, legt Jan uit. Het bleek een te groot probleem. ‘Wij hadden natuurlijk geen zin om dat drie keer per dag te moeten proberen, ze stond helemaal te trillen.’ De hond bleek een liftfobie te hebben en het appartement is alleen maar met de lift te bereiken. 

Nieuwe huurders

Jan besloot samen met zijn vrouw dan maar op zoek te gaan naar een andere tijdelijke woning en deze zoektocht is net op tijd tot een goed einde gebracht. Slagter en zijn vrouw moesten namelijk voor 14 december het oude huis uit. 

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.