Zo ziet Rogier (van Frank) eruit zónder pruik

Door Redactie
Zo ziet Rogier (van Frank) eruit zónder pruik

De soap rondom Frank en Rogier krijgt een ánder staartje. Er is een foto gelekt waarop Rogier vrijwel onherkenbaar is: de realityster draagt zijn pruik niet. 

Rogier staat bekend om zijn volle haardos. Dat hij die niet van zichzelf heeft, is geen geheim. De realityster maakte van zijn pruik, die hij naar verluidt is gaan dragen nadat zijn haar uitviel door een immuunziekte, een handelsmerk. Hoe hij eruitziet zónder die haardos, heeft hij verborgen weten te houden. Tot nu. De Telegraaf heeft een privéfoto gelekt waarop Rogier zonder pruik te zien is, in gelukkigere tijden met Frank. 

Tekst gaat verder onder de foto

Serieuze crisis

Deze maand werd bekend dat het populaire tv-duo Frank & Rogier zich in een serieuze crisis bevindt: hun huwelijk én werkrelatie wankelen, nadat Frank Jansen (74) de vuile was buiten hing over Rogier Smit (46). Die laatste hulde zich in stilzwijgen en vluchtte weg uit de echtelijke woning in Den Haag, waarna hij zich onvindbaar hield voor de media.

Tegenover Story doet Rogier wél zijn verhaal

Story wist Rogier op te sporen, waarna de interieurstylist zijn hele verhaal deed. En dat vanuit een opmerkelijk schuiladres: de woning van Rachel Hazes, die hem opving toen Rogier ten einde raad was om de ontstane ophef. Lees het interview waarin Rogier álles vertelt hier. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.