Zo ziet Home Alone-ster Macaulay Culkin er nu uit

Door Redactie
macaulay culkin nu

Als we aan kerstklassiekers denken, gaan onze gedachtes al gauw naar Scrooge, The Grinch... en natuurlijk de films van Home Alone. Het is alweer 30 jaar geleden dat de eerste film uitkwam. De acteur die de ondeugende Kevin speelde is dus niet zo klein meer. Hoe gaat Macaulay Culkin nu door het leven? Story zocht het voor je uit.

In 1990 werd de toen 10-jarige Macaulay Culkin in één klap beroemd door zijn rol als Kevin McCallister in de kerstfilm Home Alone. Daarin moet hij de kerstdagen alleen zien te overleven, omdat zijn ouders hem zijn vergeten mee te nemen op vakantie. Als twee dieven proberen in te breken in het huis, wordt Kevin creatief en weet hij ze heel slim buiten de deur te houden. Na het succes van de eerste film kwam er in 1992 een vervolg: Home Alone 2: Lost in New York.

Wat doet Macaulay Culkin nu?

Dat was alweer 30 jaar geleden, maar hoe gaat het nu met Macaulay Culkin? Na zijn rol als Kevin McCallister speelde het kindsterretje in een hoop andere films zoals My Girl (1991), The Nutcracker (1993) en The Pagemaster (1994). In 1994 verdween Culkin uit de schijnwerpers, om vervolgens in 2003 zijn comeback te maken. Na een paar rollen in films en series en een muziekcarrière als zanger in rockband The Pizza Underground, is hij nu de baas van de satirische website en gelijknamige podcast Bunny Ears

Zo ziet Macaulay Culkin er nu uit

We kennen Culkin allemaal als het schattige en bijdehante kindsterretje van vroeger. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar in 2020 werd de acteur alweer 40 jaar oud. Hoe Macaulay Culkin nu door het leven gaat? Nog steeds met rossig haar, maar nu ook met een baardje, een grote bril en nagellak op zijn vingers. Er zijn niet veel recente foto's van de acteur, maar hieronder zie je hoe Culkin er in de zomer van 2019 nog uitzag. Wat een verschil!

Zo ziet Home Alone-ster Macaulay Culkin er nu uit

Beeld: Brunopress, Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.