Zo ziet het zoontje van Renate en Winston Gerschtanowitz er nu uit

Door Redactie
Zo ziet het zoontje van Renate en Winston Gerschtanowitz er nu uit

Een paar keer knipperen met je ogen en kinderen zijn opeens groot. Dat ondervindt ook Winston Gerschtanowitz (44) met zijn zoontje Benjamin. 

Het jongste zoontje van de presentator en Renate werd in juli 2010 geboren en is dus inmiddels alweer 10 jaar oud. 'Kleine mannen worden groot en andere grijs. ??❤️', schrijft Winston dan ook bij een zoet kiekje van hen samen.

Gaat hard

Zowel bekend als onbekend Nederland vindt het vader-zoonmoment maar wat lief. 'Dat gaat hard zeg ?', reageert Maik de Boer. Chantal Janzen reageert met een hartje en Liza Sips laat achter: 'Lief! ❤️.' Een ander merkt nog op wat betreft de coupe van Gerschtanowitz: 'Is niet grijs, zijn the sparkles of life!'

Gelijkenis

Ook zien volgers wel de gelijkenis tussen het mannetje en zijn papa. 'Een leuk jochie, hij lijkt ook op z'n vader' en 'Mooi mannetje. Lijkt op z'n vader. Prachtige foto', is onder meer te lezen. 

Gelukkig gezin

Winston en Renate werden ooit gekoppeld door een gemeenschappelijke vriendin. De presentatrice was niet meteen enthousiast toen ze van het plan hoorde. Maar tijdens een etentje ontmoetten de twee elkaar en Renate was direct om. 'We zaten die avond met elkaar aan tafel en ik was helemaal van slag. Meteen. Terwijl ik dat echt niet had verwacht. Ik dacht dit wordt een hele ongemakkelijke avond maar het werd dus bloedgezellig.' Het etentje mondde uiteindelijk uit in een langdurige relatie en in 2011 tot een huwelijk. Ze zijn de trotse ouders van Julian – die in augustus 2008 werd geboren – en Benjamin, die in juli 2010 ter wereld kwam.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.