Zo ziet het samengestelde gezin van Thomas Berge eruit

Thomas Berge is van oorsprong een zanger, maar kan zich ook bijna een televisiepersoonlijkheid noemen na zijn deelnames aan diverse programma's. 

Door Redactie
gezin Thomas Berge
© Peter Smulders

Zo was Thomas vorig jaar zomer te zien in Het Perfecte Plaatje in Argentinië en Deed hij eerder mee aan de programma's Beste Zangers en Expeditie Robinson. De 33-jarige zanger is inmiddels vader van zoontje Jack (9) en Saint (0). Na wat haperingen in de liefde heeft hij nu het geluk gevonden bij Elianne Zweipfenning.

De zanger heeft roerige tijden gekend. Zo kickte hij af van de drugs, verliet hij zijn verloofde Myrthe Mylius en hun zoontje Jack en kreeg hij een knipperlichtrelatie met Cassidy Roeks.

Alcohol en drugs

Thomas kwam als kindster al vroeg in aanraking met alcohol. Op een zeker punt dronk hij zelfs een fles wodka per dag, onthulde de zanger twee jaar geleden in de podcast Eerlijk over Alcohol van Koos van Plateringen. 'Dat was echt mijn dieptepunt.' De zanger weet dat hij moet uitkijken met alcohol, maar hij heeft de drank niet voorgoed vaarwel gezegd. Af en toe drinkt hij een goed glas wijn, met mate. Drugs heeft hij wel afgezworen. 'Met coke is het gewoon: die eerste is te veel,' vertelde de zanger destijds. 

Breuk

Met de vijf jaar oudere Myrthe kreeg Thomas samen zoontje Jack. De zanger verbrak in 2016 totaal onverwacht hun relatie, iets waarmee hij zijn ex veel pijn mee heeft gedaan. Vooral omdat de twee kort daarvoor nog over een huwelijk spraken. Er werd lange tijd gefluisterd dat Thomas Myrthe in de steek had gelaten voor Cassidy. ‘Je kunt op je vingers natellen dat er meer aan de hand was', vertelde Myrthe destijds in een interview. ‘Al had dat in mijn beleving niet zoveel te maken met dat er iets in onze relatie scheef zou zitten.'

Verschillende relaties

Na de breuk met Myrthe had Thomas verschillende relaties. Zo woonde hij lange tijd samen met Cassidy. In die periode ging het ook twee keer uit. In oktober 2019 besloten ze definitief uit elkaar te gaan. In het najaar van 2020 liet Thomas weten gevoelens te hebben voor PowNed-presentatrice Adinda Kennedy. Maar na een maand daten was hun verliefdheid over.

Band hersteld 

Inmiddels is de band met de moeder van zijn zoontje goed hersteld. Zo liet Thomas eerder weten dat ze 'echt goede vriendin zijn'. De twee wonen zelfs op steenworp afstand van elkaar. ‘Ik heb veel steun aan Myrthe. We zien elkaar vaak, we doen leuke dingen samen. Voor Jack is dat ook heel fijn.’

Tekst gaat verder na de posts. 

Nieuwe liefde Elianne

Inmiddels is de zanger ook weer gelukkig in de liefde met de acht jaar jongere Elianne. De twee leerden elkaar in 2021 kennen tijdens de opnames van de videoclip Nooit Had Ik Door van Thomas zelf, waarin Elianne figureerde. 'Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag nog een keer vader wil worden. Met Elianne als moeder', vertelde Thomas destijds aan Story.

Tekst gaat verder na de posts. 

Baby zoon Saint

En in de zomer van 2022 was het dan zover: de zanger kondigde het mooie babynieuws aan. Elianne was zwanger van hun eerste kindje! Uiteindelijk kwam de kleine man, genaamd Saint, ter wereld op tweede kerstdag. 'Deze kerst ontvingen wij ons aller mooiste cadeau, onze zoon', schreef Elianne op Instagram. 

Stiekem getrouwd 

Twee maanden na de geboorte bracht het stel weer bijzonder nieuws naar buiten. Ze bleken in het diepste geheim getrouwd te zijn!  '2022 is ook het jaar waarin wij officieel ‘man en vrouw’ werden van elkaar en onze liefde (waar oma nog bij was) hebben bezegeld met ons geregistreerd partnerschap, dit allemaal in het 'geheim' en een heel intiem gezelschap', schreef Elianne op Valentijnsdag op Instagram. Hiermee leek de grootse bruiloft van Thomas in het water te vallen. Maar al snel lieten het stel weten dat ze op een later moment - samen met hun gezin - nog een keer een groot huwelijksfeest willen houden. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!