Zo ziet het liefdesleven tv-kok Hugo Kennis eruit

Tv-kok Hugo Kennis heeft al aan diverse programma's meegedaan, zoals aan De Verraders en Expeditie Robinson. Daarnaast is hij natuurlijk bekend als kok bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.

Door Redactie
Hugo Kennis liefdesleven
© David Heukers / Brunopress

Nu u weet waar u Hugo ook alweer van kunt herkennen, duiken we wat verder in zijn privéleven. Want hoe zit het eigenlijk met het liefdesleven van de tv-kok?

Verloofd

Hugo had ruim 6 jaar een (open) relatie met Sander. De twee waren de laatste twee jaar zelfs verloofd! Door corona kon het huwelijk in 2020 niet doorgaan, maar in 2021 zou het grote feest dan eindelijk plaatsvinden. Toch besloten de twee, na een pauze, om in datzelfde jaar definitief uit elkaar te gaan. 'Sander en ik hebben het besluit genomen om na 6,5 fantastische jaren een punt te zetten achter onze relatie. Het verbreken van een relatie is natuurlijk altijd verdrietig en dat is bij ons zeker niet anders. Nu even alle rust nemen, dit verwerken en met een positieve blik kijken naar de toekomst. Liefs', liet Hugo destijds weten.

Tekst gaat verder na de post. 

Bedpartners

Iets waar de tv-kok vrij openhartig over is, is zijn seksleven. Zo onthulde Hugo in 2021 (een dag voordat de break-up bekend werd) al een keer met hoeveel mensen hij de lakens heeft gedeeld. En dat zijn er een hoop. 'Vierhonderd plus', vertelde hij destijds in De Beste Vrienden Podcast die hij samen met Thomas Cammaert presenteert. 'Echt meer dan 400? Ben je niet kapot?', vroeg Thomas zich destijds af. 'Ja, zeker weten', antwoordde Hugo. Verder wilde de tv-kok er niet meer op ingaan. 'Laten we verdergaan.' Of Kennis op dit moment aan het daten is met iemand, is (nog) niet bekend. 

Flirten tijdens werk

Wat nog meer pikant was, waren de uitspraken van Hugo Kennis over zijn flirtgedrag bij 5 Uur Live. 'Ik flirt met alle gasten van 5 Uur Live. Van Rob Jetten tot aan...', liet hij ook in zijn eigen podcast weten. Gast en collega Patrick Martens vond dat te ver gaan. 'Dat was een beetje gênant', zegt hij Hugo onderbrekend. 'Dat vind ik wel fair', aldus de spraakzame tv-kok. Zo werd ook Vlaamse acteur Pieter Embrechts flirterig aangekeken door Hugo. 'Volgens mij heb ik zelfs tegen hem gezegd in de uitzending: wat ben jij knap, of zoiets', blikt de kok terug. 'Het was een beetje gekkig.' 

'Hele fijne man' 

Na heel wat tranen te hebben gelaten, kan Hugo in april 2023 laten weten het geluk weer te hebben gevonden bij 'een hele fijne man'. 'Ik ben zeer gelukkig in de liefde', zei de tv-kok in gesprek met RTL Boulevard. 'Het gaat goed met me nu en ik heb een hele fijne man.' Nieuwe vlam Mark liet er geen gras over groeien en zette een paar dagen later de jarig Hugo in het zonnetje. En het geluk spat van de nieuwe kiekjes af.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!