Zo ziet het gezin van Irene Moors eruit

Irene Moors is inmiddels een begrip in televisieland.

Door Redactie
gezin Irene Moors
© Brunopress

En achter de schermen is de presentatrice al jaren gelukkig met haar man, waarmee ze ook twee kinderen heeft. 

Irene is al ruim 27 jaar samen met haar grote liefde Barry Kroon, waarmee ze ook getrouwd is. 

Huwelijk

Terwijl de presentatrice in de schijnwerpers staat, houdt Barry zich op de achtergrond. Hij gaat vrijwel nooit mee naar premières, en wil liever niet op de foto. Zo nu en dan post Irene een kiekje haar man op Instagram. Zo liet ze vorige zomer weten dat ze inmiddels 20 jaar gelukkig getrouwd zijn. 'Hij vindt mij nog steeds leuk❤️ Ik hem ook trouwens? 20 jaar getrouwd! Op 26 augustus 2001 was het in Nederland net zo warm als hier op Curaçao', schreef ze bij het lieve kiekje. 

Tekst gaat verder na de post. 

Geen spannende relatie

Eerder vertelde Irene aan Story hun huwelijksgeheim: 'Wij zijn al heel lang bij elkaar en willen graag samen oud worden. Dat is een fijn, vertrouwd en veilig gevoel.' Ook liet ze weten dat ze in een monogame relatie zit en ze elkaar 'grenzeloos vertrouwen'. Elkaar vrijlaten is juist het geheim achter hun gelukkige huwelijk. 'Barry en ik zijn niet jaloers', liet de presentatrice destijds weten. 'Onze relatie is totáál niet spannend, maar dat hoeft voor ons ook niet', aldus Irene. 

Gezin

De twee tortelduifjes hebben samen twee kinderen gekregen: dochter Rosalie (24) en zoon Tijn (20). Wie Irene volgt zal af en toe een glimp van haar kinderen opvangen. Moors deelt namelijk vol trots wel eens een kiekje met haar gezin. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!