Zó ziet de zus van Patricia Paay eruit

Door Redactie
Zó ziet de zus van Patricia Paay eruit

Patricia Paay is niet weg te denken uit de schijnwerpers. Ooit was Patricia's zus, Yvonne Keeley, net zo bekend. De zangeres is de afgelopen jaren naar de achtergrond getreden. Zó ziet Yvonne er tegenwoordig uit.

Yvonne Keeley (65) – Yvonne Christine Thelma Paaij – is net zoals haar zus bekend geworden als zangeres. Yvonne en Patricia brachten zelfs samen de single I Believe in Love uit. Dat was niet zo’n succes. Toen Yvonne zelf nummers uit wilde brengen, veranderde ze haar naam naar Keeley om verwarring met haar zus te voorkomen.

The Star Sisters

Vanaf 1983 was Yvonne een van de zangeressen in de groep ‘The Star Sisters’, waar Patricia Paay ook een van de zangeressen in was. De jaren daarna is Yvonne nog werkzaam geweest als radio-dj, maar daar stopte ze in 2004 mee.

Foto’s

Yvonne laat zich niet zoveel meer zien in de publiciteit. De 65-jarige zus van Patricia deelt online wel regelmatig foto’s samen met haar zus. En wat lijken ze op elkaar:

Beeld: Edwin Smulders | Libelle.nl

Zó ziet de zus van Patricia Paay eruit

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.