Zó ziet de vrouw van zanger Nielson eruit

Nielson zong in 2012 het liedje Beauty & de brains, waarmee hij het programma De beste singer-songwriter van Nederland won. Een poos geleden alweer. Maar wist u dat er nog langer een beauty aan zijn zijde loopt. 

Door Redactie
Vrouw van Nielson

We kunnen Nielsons liedjes 'Sexy als ik dans', 'Beauty and the brains'& 'Ijskoud' ondertussen dromen. Toch staat zijn vrouw wat minder in de schijnwerpers. Hanna en Nielson zijn jeugdliefdes van elkaar en stapten in 2016 stiekem in het huwelijksbootje.

Getrouwd

Vooraf was het huwelijk niet aangekondigd, maar eind zomer 2016 gaven de twee elkaar het jawoord. Bij hun trouwfoto plaatste de zanger op Instagram: 'Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest!' De trouwfoto's kun je hier terugkijken. 

Buiten de schijnwerpers 

Ze wonen samen met hun hond in hun huis in Dordrecht. Waar Hanna zich mee bezig houdt is niet bekend. Ze verschijnt nooit op de rode loper en ook op Instagram is niets van haar te vinden. Maar Niels - zoals de zanger echt heet - heeft zijn liefde wel eens laten zien in een TikTok-fillmpje. De twee genoten van een concert van Harry Styles en zo te zien kan het getrouwde koppel goed feesten samen!

IJskoud

Het stel is niet altijd zo gelukkig geweest als nu. Zijn liedje Ijskoud gaat over een moeilijke tijd in het leven van Nielson. Jaren geleden verbrak Hanna namelijk hun relatie. 'Ik ben toen heel diep gegaan. Ik heb machteloos in mijn eentje over straat lopen zwerven en kon alleen maar hopen dat het goed kwam', vertelde hij eerder aan BuzzE.

Vreemdgaan

Eind 2022 ging het weer fout in het huwelijk van Nielson. Eerder die maand gingen er foto's en tekstberichten rond waaruit zou blijken dat de zanger vreemd was gegaan. 'Lieve volgers, naar aanleiding van berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk', schrijft de zanger. 'Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons. Hanna en ik hopen op jullie respect hiervoor.' In februari kwam de zanger terug op de gebeurtenis. 'Ik loop er niet van weg. Ik ga het ownen, ik ga er niet allemaal doekjes omheen winden', aldus Nielson. 'Dit is wat het is en ik ben getrouwd, en mijn focus ligt nu heel logisch op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde.' 

Toekomstig gezinnetje?

Nielson (33) heeft al jaren dezelfde partner, met wie hij in het huwelijk trad maar nooit een gezin stichtte. Lange tijd leek het erop dat hij totaal geen kinderwens had. Verdrietige gebeurtenissen in de familiesfeer hebben hem echter aan het denken gezet...Vader worden zou Nielson nu toch wel graag willen. ‘Voorheen was ik daar niet zo stellig in, maar tegenwoordig denk ik: als het nu gebeurt, zou ik dat heel leuk vinden.’ 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!