• Liefde

Zo ziet de vriend van WIDM-kandidaat Everon Jackson Hooi eruit

Door Redactie
Zo ziet de vriend van WIDM-kandidaat Everon Jackson Hooi eruit

Everon Jackson Hooi is bij het grote publiek vooral bekend van zijn rol als Bing in GTST. De acteur maakte zeven jaar geleden bekend dat hij op mannen valt. De WIDM-kandidaat is inmiddels al een tijdje verloofd met zijn grote liefde Jozua Augusto Suitela.

Zeven jaar geleden was zijn coming-out en inmiddels heeft Everon zijn ware liefde gevonden. 

Partner

Sinds 2015 zijn Hooi en Suitela een koppel en in december 2017 verloofde het stel zich met elkaar. Helaas kwam er in januari 2019 een einde aan hun liefdesprookje. Een overvolle agenda zou er debet aan zijn geweest dat het misliep, liet Everon destijds aan Story weten. Na iets meer dan een jaar besloten de acteur en zijn ex-geliefde Jozua hun relatie toch een tweede kans te geven en sindsdien hebben ze het liefdesgeluk weer bij elkaar gevonden. 

Hereniging

‘Jozua en ik zijn weer samen,’ liet hij destijds aan Story weten. Na een korte break zijn de twee tortelduifjes toch weer herenigd met elkaar. Op Instagram deelt Everon dan ook regelmatig leuke kiekjes van zijn grote liefde Jozua. 

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.