Zo ziet de vriend van Josje Huisman eruit

Door Redactie
Zo ziet de vriend van Josje Huisman eruit

Josje Huisman en haar vriend Cle Gyimah zitten op een roze wolk. Ze verwachten hun eerste kindje! Maar wie is toch de man die de zangeres zo gelukkig maakt?

Grote liefde

Met een waslijst aan bekende exen, waaronder Johnny de Mol en Gert Verhulst, is Josje gevallen voor een man die minder in de schijnwerpers staat. De blondine is sinds vorige zomer gelukkig met de 27-jarige Cle. De aanstaande vader woont in Amsterdam en heeft Ghanese roots. Hij heeft twee opleidingen gedaan: Commerciële Economie en Film en Media aan kunstschool Studio West in Amsterdam.

Duizendpoot

Cle is een echte duizendpoot. Hij runt zijn eigen bedrijf Very Rare Agency, dat video- en fotoreportages maakt. Daarnaast is hij medeoprichter van het online lifestylemagazine BALLINNN’, ontwierp hij het logo van het Nederlandse nationale vrouwenelftal, stond hij model voor Nike én draait hij weleens een plaatje op feesten en festivals.

Zo ziet Cle eruit:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zo ziet de vriend van Josje Huisman eruit

Beeld: Edwin Smulders