• Liefde

Zó ziet de vriend en baby daddy van zangeres Tabitha eruit

Door Redactie
mauron vlaar

Eind oktober maakte zangeres Tabitha Foen-A-Foe (28) bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De baby daddy is haar vriend Mauron Vlaar, maar wie is hij eigenlijk? Dit is alles wat we over hem weten.

Zangeres Tabitha Foen-A-Foe, die nu te zien is in het programma Beste Zangers, is al drie jaar gelukkig met haar vriend Mauron Vlaar. Het Instagram-account van Mauron mag dan op privé staan, gelukkig deelt zijn wederhelft regelmatig foto’s waarop ze samen gelukkig in de lens kijken. Story ging op onderzoek uit om meer te weten we komen over Mauron.

Wie is Mauron Vlaar?

Mauron Vlaar woont samen met zijn vriendin Tabitha in Zaandam. Op zijn Facebook-profiel is te zien dat hij in het verleden heeft gewerkt bij Het Beleggingsinstituut en daarna aan de slag is gegaan bij Sociale Verzekeringsbank SVB. Momenteel is hij mede-directeur van managementbureau Team MT, dat hij samen met Tabtiha runt. Hij is tevens haar tourmanager.

Daarnaast is Mauron te zien in de clip van Tabitha's single 'Ik versta je'. In het nummer zingt de Beste Zangers-sensatie onder andere: "Ik zag in jou wat je zelf niet zag. Een droom van elke vrouw. Je hart is vol, ik zie 't elke dag en ik geloof in jou. Na alle lessen moet je weten, dat ik toch kies voor jou. Je bent m'n maatje voor 't leven en ik hou van jou'."

Drie jaar samen

Het koppel is momenteel drie jaar samen. Ter ere van hun jubileum wijdde Tabitha een uitgebreide instagrampost aan haar grote liefde. Zo schreef ze: "Dankjewel dat je me laat dansen en lachen. Dankjewel dat je zo heerlijk jezelf bent altijd, elke dag weer. Dankjewel for still grabbing my ass. Dankjewel dat ik vaak mijn zin krijg zolang het mij maar gelukkig maakt. Dankjewel dat je nog steeds me voeten masseert ook al is mijn eerste reflex om je te schoppen. Dankjewel dat je me nog steeds elke dag heel de dag wilt zoenen en knuffelen. Dankjewel dat ik voor elke foto die je van mij maakt, ik 1000 selfies van jou in return krijg op mijn telefoon. Dankjewel voor je liefde en zorgzaamheid. And last but not least: dankjewel dat je zo onweerstaanbaar knap bent."

Eerste kindje

Eind oktober 2020 maakten Tabitha en Mauron bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Dat liet het tweetal weten op Instagram met een prachtige zwart-wit foto van het stel. Op de foto is duidelijk een (blote) babybuik te zien. Mauron staat naast Tabitha, met ontbloot bovenlijf, en kust teder haar voorhoofd. 'From love you were created, with love you will grow. In love we’ll be waiting, to forever hold you close', staat erbij geschreven. Tabitha en Mauron verwachten een meisje.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.