Zo ziet de verloofde van Anna Nooshin eruit

Door Redactie
Zo ziet de verloofde van Anna Nooshin eruit

Anna Nooshin gaat niet langer als vrijgezel door het leven. De vlogger en presentatrice heeft een nieuwe liefde! En het is serieus: de tortelduifjes hebben al een liefdestatoeage laten zetten en maken nu bekend te gaan trouwen.

Liefdestatoeage

Anna is als een blok gevallen voor Nassim Zeta. Hoewel de twee hun lippen stijf op elkaar houden over hun relatie, kunnen ze er niet omheen. Het stel is samen met een stel vrienden naar New York geweest. Daar bezochten ze tattoo artist Jon Boy, en lieten ze elkaars initialen op hun lichaam vereeuwigen. Op Anna's pols prijkt 'NZ', Nassim heeft 'AN' op dezelfde plek. 

Succesvolle zakenman

Nassim is een succesvolle zakenman die meerdere callcenters runt. Hij is geen onbekende in de BN'er-wereld. Nassim kan sterren als Lil' Kleine en André Hazes tot zijn vriendenkring rekenen. 

Vorige relatie

De Holland's Next Top Model-presentatrice verbrak in de zomer haar relatie met Danny Roumimper. Na dertien jaar was de koek op. 'We hebben ervoor gekozen om liefdevol uit elkaar te gaan,' liet Anna destijds weten. 

Zo ziet de verloofde van Anna Nooshin eruit

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zo ziet de verloofde van Anna Nooshin eruit

Beeld: Peter Smulders