Zo ziet de man van Irene Moors er nu uit

Als BN'er kun je dagelijks veel vragen ontvangen.

Door Redactie
man van Irene Moors
© Brunopress

Ook Irene Moors kan daarover meepraten. Blijkbaar krijgt de presentatrice vaak te horen met wie ze nou eigenlijk getrouwd is. Dat raadsel is vanaf vandaag opgelost!

Man van Irene Moors

Want Irene deelt op Instagram een foto  van haar en haar man Barry. 'Wie is jouw man eigenlijk? Nou hij ❤️ ', schrijft ze bij de foto gemaakt door Edwin Smulders op het huwelijk van Rudolph van Veen en vrouw Simone. Bij de post plaatst ze ook een paar hashtags. 'Knappe man', 'leuk setje' en 'nog altijd gek na al die jaren'.'

De tekst gaat verder onder de post.

Huwelijk

En het klopt dat Irene en Barry al heel wat jaren samen zijn, namelijk al meer dan 20 jaar! Op 26 augustus 2001 stapte het stel in het huwelijksbootje. Verder vertelde Irene aan Story hun huwelijksgeheim: 'Wij zijn al heel lang bij elkaar en willen graag samen oud worden. Dat is een fijn, vertrouwd en veilig gevoel.' Ook liet ze weten dat ze in een monogame relatie zit en ze elkaar 'grenzeloos vertrouwen'. Elkaar vrijlaten is juist het geheim achter hun gelukkige huwelijk. 'Barry en ik zijn niet jaloers', liet de presentatrice destijds weten. 'Onze relatie is totáál niet spannend, maar dat hoeft voor ons ook niet', aldus Irene.

Kinderen Irene Moors

Barry en Irene kregen ook twee kinderen: dochter Rosalie en zoon Tijn. Zo ziet haar hele gezin er tegenwoordig uit!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!