Zo ziet de man van Angela Groothuizen eruit

Door Redactie
Zo ziet de man van Angela Groothuizen eruit

Angela Groothuizen is al meer dan twintig jaar samen met Rob Mooij. De presentatrice deelt een zeldzame foto met haar grote liefde. 

Bruiloft

Angela en Rob zijn dit weekend samen naar een bruiloft geweest. Alle reden om samen een foto te maken. 'Het was een prachtige bruiloft en een geweldig feestje!', schrijft de presentatrice bij het kiekje. Angela's fans vinden het leuk om haar met Rob te zien. 'Wat zijn jullie leuk samen,' luidt een reactie. 'Ben jij met de broer van Jeroen Pauw?', grapt een andere fan. 

Twee dochters

De tortelduifjes hebben samen twee dochters, Lola en Nona. Ze zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt. 'Misschien dat we het ooit voor de belasting doen, als dat gunstiger is,' zegt ze in een interview met Beau Monde. 'Het is geen man die je moet binden, maar zo ben ik ook niet. Mij moet je ook niet vragen waar ik geweest ben en wat ik gedaan heb.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zo ziet de man van Angela Groothuizen eruit

Beeld: Peter Smulders