• Liefde

Zo ziet de dochter van Trijntje Oosterhuis er nu uit

Door Redactie
Zo ziet de dochter van Trijntje Oosterhuis er nu uit

Trijntje Oosterhuis (48) speelde donderdag 1 april Maria in The Passion. Voor haar optreden moest Trijntje het thuisfront een paar dagen alleen laten. Ze nam innig afscheid van dochter Maël (5).

Maria in The Passion

‘Lieve Maël over een paar nachtjes ben ik weer thuis. Mamma mag Maria zijn in The Passion. Wat hebben wij alle liedjes vaak samen geoefend in de auto. Jij kent ze nog beter dan ik. Dit blijven de momenten dat ik jullie allemaal in mn koffertje met me mee wil nemen maar dat gaat niet’, schrijft ze onder de foto.

Tekst gaat verder onder de foto.

‘Blaas kusjes en hartjes voor mijn schatjes’

‘Je grote broers leggen je de komende dagen uit hoe snel een paar nachtjes voorbij zijn!’, vervolgt Trijntje. ’Je knippert je ogen en voor je het weet lig je weer in mijn armen! Want ik ben en blijf natuurlijk jou ‘moeder’ Maria. Mamma gaat knallen, zingen, hopelijk heel veel mensen in hun hart raken en liefde toe zingen. Want liefde kunnen we allemaal zo goed gebruiken deze tijd! Blaas kusjes en hartjes voor mijn schatjes, jullie zijn in goeie handen.‘

‘Drie boys en een heerlijk wijffie’

Trijntje kreeg Maël samen met haar geliefde Alvin Lewis. Zelf is ze moeder van Jonas en Marijn, die ze kreeg met Sander van den Eeden.Ook is ze bonusmoeder van Elijah. ‘Ik kan het nog steeds niet geloven dat wij samen een dochter hebben gekregen. Na drie BOYS dit mooie heerlijke wijffie. Ik zeg het elk jaar opnieuw dat ik dankbaar ben moeder van een vrouw te mogen zijn door jou lieve Maël!’

Tekst gaat verder onder de foto. 

Ook vader Alvin Lewis is trots op zijn happy family. 

Beeld: Instagram & Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.