Zó ziet de 17-jarige dochter van Leco van Zadelhoff er nu uit

Robbie mag vandaag 17 kaarsjes uitblazen. Maar het is een heftige verjaardag voor haar...

Leco van Zadelhoff

Vandaag mag de dochter van Leco Zadelhoff 17 kaarsjes uitblazen. En zoals elk jaar plaatst de stylist weer op Instagram een verjaardagsberichtje voor Robbie.

‘Lieve Robbie ..van harte gefeliciteerd met je verjaardag.. 17’, begint hij zijn post. ‘Op de eerste foto ben je nog klein .. maar met z on heldere duidelijke blik zo van : wacht maar ! En op de 2e foto zie ik het : je weet wat je wil! Wat ben je sterk wat ben je mooi van binnen en van buiten.’

Gemis

Het is een heftige verjaardag voor Robbie. Haar vader Rob overleed vorig jaar. De bekende stylist en zijn ex gingen in 2016 uit elkaar nadat zij negentien jaar samen waren geweest. ‘Papa Rob was en is trots op je.. de mama’s en ik ook ! For always in our hearts! En ga worden wie je graag wil zijn .. ik sta aan de zijlijn .. altijd! X love you’, sluit Zadelhoff af.

De tekst gaat verder onder de post. 

Moderne familie

Voor Leco verliefd werd op Carlos, was hij jarenlang samen met Rob Sintenie, die een bekende modezaak heeft. De zus van Rob - Jennet - en haar ex-vriendin Sjamke zijn de moeders van Robbie.

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!