Zo zien de vrouw en zoon van de Verraders-deelnemer Herman den Blijker eruit

Herman den Blijker gaat meedoen aan het nieuwste seizoen van De Verraders, dat vanaf 3 maart weer op de buis te zien is. Maar wat weten wij eigenlijk al van deze chef-kok? Hoe ziet zijn gezin eruit? Story heeft het voor u uitgezocht. 

Door Luna Eveleens
Herman den Blijker

Herman den Blijker, die bekend is als chef-kok, is één van de twintig kandidaten van het spelletjesprogramma. Deze kok heeft verschillende programma's op zijn naam staan en zelfs een eigen restaurant. Maar hoe zit het dan met het privéleven van Herman, hoe zien zijn vrouw en zoon eruit?

Getrouwd

Herman en zijn vrouw, Jacqueline den Blijker, zijn in september vorig jaar alweer 20 jaar getrouwd. Ze zijn nu al een lange tijd erg gelukkig samen en dat laat de kok maar al te graag weten via zijn Instagram. In 2008 is Herman vader geworden van een zoon. Dat het moeilijk was om kinderen te krijgen liet Herman eerder al weten, dus de komst van hun kindje was voor het stel echt een 'wonder'. Matz is nu alweer 13 jaar oud en Herman is super trots op hem. Zo deelt hij ook van hem graag veel foto's om te laten zien hoe een flinke jongeman Matz al is. 

Moeilijke tijd

Het is niet alleen maar rozengeur en manenschijn in het leven van Herman. Zo had zijn vrouw last van vijf zware virussen die zij al jaren met zich meedroeg. Doormiddel van immuuntherapie kon dit teruggedrongen worden waardoor ze nu alweer een tijdje stabiel is. De twee beseffen steeds meer wat voor zware tijd ze gehad hebben, maar ook vooral hoe sterk ze samen zijn. 

Bekijk hieronder hoe zijn vrouw en zoon eruitzien:

Vrouw van Herman

Herman op de foto met zijn vrouw op een gala in 2015. 

herman en vrouw
© Edwin Smulders

Herman deelde leuke kiekjes van zijn bruiloft op 23 september 2002 in Capri. 

Zoon van Herman

Herman deelt een beeldschoon plaatje van zijn zoon op vakantie. Hij noemt hem zijn 'beste vriend'.

Herman met zijn gezin tijdens de premiere van Ciske de Rat in 2016.

gezin herman
© Edwin Smulders

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Instagram, Edwin Smulders

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!