Zo zien de twee knappe zonen van van actrice Babette van Veen eruit

Babette van Veen speelt al jarenlang het personage Linda Dekker in Goede tijden, Slechte tijden.

Door Redactie
gezin Babette van Veen
© Brunopress

De actrice verliet Meerdijk en kwam weer terug. Daarnaast is ze ook nog vanwege andere spelprogramma's te vinden op de buis. Net zoals haar GTST-personage, heeft Babette ook in haar privéleven ups en downs gekend. 

Eens was de actrice gelukkig getrouwd met Bas Westerweel, met wie ze ook twee kinderen heeft. Na twaalf jaar gingen ze echter uit elkaar, iets wat voor de buitenwereld totaal onverwachts kwam.

Scheiding

In 2010 scheidde Babette van haar ex-man Bas, nadat hij verliefd was geworden op de buurvrouw. Die relatie duurde vier jaar en inmiddels is Bas al weer enige tijd gelukkig met Marieke Hulsegge, de ex-vrouw van Eddy Zoëy.

Kinderen

Hij liet Babette achter in de echtelijke woning in Maarssen, samen met hun zonen Sebastiaan en Silvijn. De alleenstaande moeder beleefde een zware tijd, ook op financieel gebied. Daar kwam verandering in toen zij haar comeback maakte in Goede tijden, Slechte tijden. Babette verhuisde met haar kinderen naar een nieuwe woning in Soest.

Tekst gaat verder na de post. 

Daten

Babette heeft in al die jaren nooit een serieuze relatie gehad. ‘Waarschijnlijk wil ik te veel van een man. En ik vind het ook best lastig om een leuke vent te vinden. Waar kom je die tegen? Ik ben niet van het tinderen of internetdaten. Ik ga weleens met een man uit, maar dat zijn dan altijd bekenden van vriendinnen die me aan iemand willen koppelen. En dat loopt altijd op niets uit', vertelde ze eerder aan Story. 

Nooit eenzaam

'Er volgt bijna nooit een tweede date met dezelfde man. Misschien komt dat ook wel omdat ik mijn bestaan als single juist fijn vind. Ik mis absoluut geen man in mijn leven. Het is heerlijk om zelf te bepalen of en wanneer ik een fles wijn opentrek, lekker lui op mijn bank wil hangen of in mijn eentje op vakantie ga. De voordelen van het vrijgezel zijn vind ik groter dan dat je een relatie hebt waarin je met alles rekening moet houden.’ Bang dat ze straks eenzaam zal zijn wanneer ook haar jongste zoon uitvliegt, is ze niet. ‘Ik heb me bij de mannen in mijn leven vaak eenzamer gevoeld dan in mijn eentje. Eigenlijk voel ik me als ik alleen ben nooit eenzaam', aldus de actrice. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!