Zo zien de knappe kinderen van de Verraders-kandidaat Pernille La Lau eruit

Pernille La Lau gaat meedoen aan het nieuwste seizoen van De Verraders, dat vanaf 3 maart weer op de tv te zien is. Maar wat weten wij eigenlijk van deze presentatrice? Hoe zien haar kinderen er bijvoorbeeld uit? Story heeft het voor u uitgezocht.

Door Luna Eveleens
Pernille La Lau

Pernille La Lau (51), bekend als presentatrice, is één van de twintig kandidaten van het nieuwe seizoen van De Verraders. Deze Koffietijd-presentatrice is vanaf haar 21e al bezig met presenteren en heeft zo al meerdere programma's op haar naam staan. Zo heeft ze ook een aantal nieuwsprogramma's gepresenteerd, zoals Hart van Nederland en Editie NL. Vanaf eind 2010 is ze te zien als presentatrice bij Koffietijd samen met Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Maar hoe zit het met het privéleven van Pernille?

Ex-man

Vanaf 2000 was Pernille getrouwd met Taco Joustra, met wie zij twee kinderen kreeg. Dit huwelijk werd beïndigd in 2008. Wel hebben zij samen nog de zorg voor twee kinderen, een dochter genaamd Nuala en een zoon genaamd Bjørn. Dat het knappe kinderen zijn is wel duidelijk. Ziet u de gelijkenis met Pernille?

Bekijk hieronder de kinderen van Pernille met haar ex-man:

Pernille La Lau
© Edwin Smulders

Pernille met haar ex-man Taco tijdens de premiere van Winnie de Pooh met hun zoontje, 2005.

Pernille met zoon
© Edwin Smulders

Pernille met haar zoon tijdens de Premiere van Bohemian Rhapsody, 2018

Pernille
© Edwin Smulders

Pernille met haar dochter tijdens 1 jaar Annie MG Schmidt, 2018

Pernille
© Edwin Smulders

Pernille met haar zoon tijdens de expositie van William Rutten, 2022.

Pernille met haar dochter tijdens het kerstcircus, 2022.

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Edwin Smulders, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!