Zo zien de drie zoons van Jochem van Gelder eruit

De presentator werd landelijk bekend door programma's als Willem Wever en Praatjesmaker. 

Door Redactie
zoons Jochem van Gelder
© Edwin Smulders

Achter de schermen is Jochem al jaren gelukkig met zijn vrouw Gabriëlla, met wie hij ook drie zoons heeft. 

De voormalig SBS6-presentator stapte in augustus 1992 met zijn Gabriëlla in het huwelijksbootje. De twee zijn na ruim 30 jaar nog altijd bij elkaar en hebben samen drie kinderen.

Tekst gaat verder na de post. 

Zoons

De zoons van Jochem zijn inmiddels alle drie volwassen: David (29), Levi (27) en Jesse (25). De presentator deelt regelmatig een leuk kiekje van zijn kinderen op zijn Instagram-account. Hieronder een paar foto's. 

Tekst gaat verder na de posts. 

Wie is de Mol?

Jochem is niet meer zo veel te zien op de buis zoals vroeger. Vorig jaar zomer was hij nog te zien in Het Perfecte Plaatje In Argentinië. En in 2017 deed hij mee aan Wie is de Mol? Zijn deelname betekende wel zijn einde als presentator bij SBS6. Dat liet Jochem in 2019 weten aan het AD. 'Wie is de Mol? is de reden geweest dat ik door John de Mol werd ontslagen.'

Ontslag 

De presentator had in 2016 tot drie keer toe geweigerd om een programma te gaan maken voor SBS6. De reden: hij zou lang naar het buitenland moeten voor het programma. Toch besloot hij wel mee te doen aan Wie is de Mol?, dat destijds in de Verenigde Staten werd opgenomen. 'Toen dat bekend werd, belde Talpa meteen. 'Bij ons weiger je en nu ga je wel dit in Amerika doen?' Dat ik toen drieënhalve week ben weggeweest was voor De Mol de druppel." 

Omroep Gelderland 

Na zijn vertrek bij SBS is Van Gelder verdergegaan als zzp'er en dat bevalt hem prima. Hij werkt onder meer voor RTL 4, RTL 5 en Omroep Gelderland. 'Dat vind ik te gek, echt. Ik zie het zo: óf je speelt op het hoofdpodium triangel, dat deed ik bij SBS. Óf je speelt een podium lager en maakt je eigen muziek. Mijn eigen programma's, daar is bij Omroep Gelderland ruimte voor. Dat geef me meer voldoening.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!