Zo zien de dochters van Tjeerd Oosterhuis en Edsilia Rombley eruit

Door Redactie
Zo zien de dochters van Tjeerd Oosterhuis en Edsilia Rombley eruit

Tjeerd Oosterhuis en Edsilia Rombley hebben twee prachtige dochtertjes, Imaani en Aisa-Lynn. Zó zien de meisjes er tegenwoordig uit. 

Dochters

Het muzikale echtpaar trouwde in 2006. Vier jaar later werd hun liefde bezegeld met de geboorte van Imaani. In 2013 beviel Edsilia van Aisa-Lynn. De zangeres geeft eerlijk toe dat het moederschap haar soms best zwaar valt. "Sommige vrouwen doen alsof het niks is, net als bevallingen. Nou, ik poepte ze er echt niet zo uit. En als ik na een lange avond in het theater 's nachts door die kleine om 2, 4 en 6 uur uit mijn bed word geterroriseerd, dan breekt dat je op. Mijn stem is ook heel gevoelig voor slaaptekort," zegt Edsilia in een interview met het AD. "Aan de andere kant zijn de clichés waar. Het is zo leuk om jezelf en je man terug te zien in zo'n kleintje, om een zoen te krijgen van zo'n lief meisje. Eigenlijk mag ik ook niet klagen: ik heb twee mooie, gezonde kindjes op de wereld gezet."

Geen derde

Na de geboorte van Aisa-Lynn, was het gezin voor het sterrenkoppel compleet. Tjeerd en Edsilia houden het bij twee kinderen. "Ik vind het heerlijk om elke avond te zingen, op te treden, mensen blij te maken. Ik heb dat ook echt nodig. Als ik dat niet zou doen, zou ik geen leuke moeder voor mijn dochters zijn", vertelde de zangeres vlak na de geboorte van haar jongste dochter.. "Maar als ik mijn dochters alle aandacht wil geven die ze verdienen, moet er niet een derde kindje bij komen."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders