Zo zien de beeldschone dochters van Karin Bloemen eruit!

Karin Bloemen (62) kennen we natuurlijk allemaal als de grote entertainment ster. Zo is de cabaretière, zangeres en actrice bekend in Nederland door haar leuke liedjes en uitbundige theaterkostuums. Een welbekende bijnaam voor de 62-jarige is dan ook, Neerlands diva. Benieuwd of de dochters van Karin ook zulke diva's zijn? Story heeft het voor u uitgezocht!

Karin Bloemen
© Brunopress

De blondine is met haar extroverte karakter een bekend fenomeen in de showbizz. Zo is ze als zangeres en actrice te zien in meerdere musicals, films, televisie en radio-programma's. Maar de 62-jarige kreeg naamsbekendheid door haar eigen theatershow Bosje Bloemen wat ervoor zorgde dat er nog twaalf succesvolle theatershows volgde. In 2008 vierde ze zelfs haar 25-jarig artiestenjubileum in Carré, met twee shows. 

Enorm trots

Naast de fantastische carrière die Karin heeft opgebouwd focust ze graag op haar gezin. Zo is de showbizz-ster al sinds 1994 getrouwd met haar grote liefde Marnix Busstra. Met deze gitarist/componist kreeg ze dochters Iona (25) en Eliane (23), met wie ze zegt veel mazzel te hebben. Hij is ook superlief voor hun dochters. Alles wat Karin zelf nooit heeft ervaren van een vader, is en doet Marnix! Ze zijn enorm trots op hun meiden, laat Karin weten in Nouveau. Bekijk hieronder hoe de dochters van Karin eruitzien:

Pleegzoon

De 62-jarige blondine heeft niet alleen maar dochters thuis, zo heeft ze namelijk ook nog een pleegzoon. Al meer dan dertig jaar geleden verloor Karin haar oudste zus Annelies en diens twee kinderen bij een brand. Gerben, de enige overlevende, kwam bij Karin wonen. Nog altijd heeft de cabaretière het gevoel dat Annelies bij hen is. ‘Soms voel ik dat ze op de rand van mijn bed zit,' vertelde Karin aan Story. Voor Karin voelt Gerben als haar echte zoon, ook al is hij natuurlijk van haar zus. ‘Ze blijft de moeder van Gerben, maar hij is ook hartstikke mijn kind. Hij is superstoer, heeft een ontzettend leuke vrouw en ik ben zo trots op hem. Hoe hij zich heeft ontwikkeld. Gerben is echt een lieve, goede kerel,' aldus Karin. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!