Zo zagen deze BN'ers eruit aan het einde van de Vierdaagse

Door Redactie
Zo zagen deze BN'ers eruit aan het einde van de Vierdaagse

De BN'ers die zich dit jaar hadden ingeschreven voor de Vierdaagse in Nijmegen hebben de wandeltocht gisteren met succes tot een einde gebracht.

Zo werd een dolblije 3FM-dj Sander Hoogendoorn op de Via Gladiola opgewacht door zijn vader en zusje en uiteraard getrakteerd op een bos gladiolen. Eerder in de week, kort voor de start, had hij ook al reden tot lachen toen hij bekendmaakte dat hij de nieuwe ochtend-dj op de zender wordt.

NOS-presentatrice Dionne Stax, die vanochtend om 05.00 uur vertrok voor de laatste etappe, bereikte enigszins gehavend de finish. Ze meldde halverwege de dag al dat ze last had van haar enkel en een paar blaren, die ze naar eigen zeggen nog nooit heeft gehad. Uiteindelijk stond ze stralend aan de finish te pronken met haar medaille.

Politiek verslaggever Frits Wester van RTL werd de hele week al geteisterd door blaren, maar wist, met aan zijn zijde collega Floor Bremer, de eindstreep te halen en daar te genieten van een welverdiend glas bier. De binnenkomst van de twee werd opgemerkt door minister van Defensie Ank Bijleveld, die Wester feliciteerde maar vooral in Nijmegen aanwezig was om de duizenden deelnemende militairen uit binnen- en buitenland te begroeten.

Bekende Brabander Johan Vlemmix werd naar eigen zeggen 'geplaagd door een recordaantal van 29 blaren'. Hij kon er, vlak voor de finish, nog hartelijk om lachen. Ook was het voor Vlemmix geen enkel probleem dat hij werd ingehaald door zijn 'grote held' Giel Beelen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zo zagen deze BN'ers eruit aan het einde van de Vierdaagse

Beeld: ANP, Instagram | Bron: ANP