Zo zag presentatrice Irene van de Laar eruit als Miss Universe Nederland

Irene van de Laar heeft als presentatrice niet alleen geschitterd op de buis, maar ook op de catwalk. Benieuwd hoe dat eruit zag? Story heeft het voor u uitgezocht. 

Irene van de Laar
© Edwin Smulders

Irene van de Laar heeft al meerdere programma's gepresenteerd en heeft ook aan verschillende programma's meegedaan. Zo deed ze in 2008 mee aan Ranking the Stars en in 2021 was ze te zien in De Alleskunner VIPS. Maar hoe is haar carrière eigenlijk begonnen?

Miss Nederland

Irene werd ontdekt bij een modellenwedstrijd georganiseerd door Linda de Mol. Daarna deed ze in 1994 mee aan Miss Universe Nederland, waar ze uiteindelijk ook won. Deze schoonheid mocht daarna Nederland vertegenwoordigen tijdens Miss Universe verkiezing in Manilla. 

Bekijk hieronder de terugblik van Irene als Miss Holland:

Presentatrice

In 1995 debuteerde de Miss als presentatrice bij het SBS6-programma De Nachtrijder. Daarna ging ze als een speer en heeft ze nog meerdere programma's gepresenteerd voor zowel SBS6 als RTL 5. In 2002 ging ze verder als actrice in de soapserie Onderweg naar Morgen. Naast wat andere rollen, bijvoorbeeld in de politieserie Baantjer, speelde ze in de film Radeloos van Carry Slee. In 2005 schitterde ze in Dancing with the Stars.  In de tussentijd bleef ze ook vooral actief als model. In 2015 presenteerde ze nog eenmalig Een Zaak Van De Gemeente voor RTL 7. Daarna is het een tijdje stil geweest en heeft ze in 2021 meegedaan aan De Alleskunner VIPS.

Bekijk hieronder hoe Irene eruit zag in de tijd dat ze doorbrak: 

Irene

Irene tijdens een modeshow in het Amstel Hotel, 2003. 

Irene
© Edwin Smulders

Irene in de finale van Dancing with the Stars met haar danspartner, 2005.

Bron: Instagram, Edwin Smulders

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!