Zo zag Filemon Wesselink er vroeger uit

Filemon draait al enige tijd mee in de mediawereld en is een echte oude rot in het vak.

Door Redactie
Filemon Wesselink vroeger

Wesselink zijn carrière start als piepjonge stagiaire bij de BNN. Hier mocht hij bij radio-dj Ruud de Wild in de leer. Samen hielden zij bij NPO 3FM onverwachts het laatste interview met Pim Fortuyn. Filemon heeft naar eigen zeggen niets van de moord meegekregen. 'Ik heb hem geïnterviewd, ik ben weggegaan en ondertussen is hij vermoord. (…) Dat voelt nog steeds als een soort onwerkelijke film waar ik half in mee heb gespeeld.'

Programma's 

Later presenteerde Wesselink verschillende tv-programma's voor BNN, hier stond hij voor de camera bij minder bekende formats zoals I Love the Betuwe, Wereldkampioenschap voetbal onder 20, BNN University. Zijn grote televisie doorbraak ontstond tijdens zijn rol in het avontuurlijke programma Try Before You Die. Samen met onder andere Bridget Maasland, Katja Schuurman en Eddy Zoëy probeerde Wesselink allerlei spannende activiteiten uit, die je zoals de naam van het programma luidt, echt gedaan moeten zijn voordat je komt te overlijden. Verder kun je Wesselink kennen van het programma Spuiten en Slikken wat hij in 2005 samen met Sophie Hilbrand presenteerde. Na deze programma's presenteerde Wesselink zijn eigen show Filemon Slaat Door. Tegenwoordig is hij als radio-dj terug waar hij ooit zijn carrière is begonnen.

Niet veranderd 

Dit is hoe de piepjonge Filemon Wesselink eruit zag aan het begin van zijn loopbaan. Op wat gezichtsbeharing na is Filemon geen spat veranderd. 

Filemon Wesselink vroeger
© Peter Smulders
Filemon Wesselink vroeger
© Peter Smulders
Filemon Wesselink vroeger
© Peter Smulders
Filemon Wesselink vroeger
© Peter Smulders

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!