Zo zag De Verraders-deelnemer Katinka Simonse er vroeger uit

Dit is hoe kunstenares en De Verraders-deelnemer Katinka Simonse er vroeger uit zag!

Katinka Simonse

Vanaf vrijdag 3 maart kunnen we weer wekelijks genieten van een nieuw seizoen van De Verraders. Dit keer vindt het spel zich plaats in het prachtige Zuid-Frankrijk, waar ook kunstenares Katinka Simonse naartoe vertrekt. 

Carrière

Katinka Simonse (43), ook wel bekend als TINKEBELL, is een Nederlandse kunstenares. In 2004 kreeg ze landelijke bekendheid door het maken van een handtas met het bont van haar eigen kat. Zij gaf daarbij aan de kat zelf gedood te hebben door de nek te breken, om hem vervolgens te villen. Het doel van dit werk was de vraag op te roepen waarom het wel maatschappelijk geaccepteerd is productiedieren te doden voor consumptie, maar een huisdier niet.

De wereld redden

In de loop van haar carrière werden haar werken steeds meer gericht op de politiek en maatschappelijke standpunten, maar wel nog steeds met het thema dieren als grootste onderwerp. Katinka is erg ambitieus, want met haar TINKEBELL Foundation zegt ze zelfs de wereld te gaan redden. 

Zo zag Katina Simonse er vroeger uit

Katinka heeft heel wat foto's van 'vroeger' op haar Instagram gezet. Oók van de jaren dat Simonse bekend begon te worden. Zó zag De Verraders-deelneemster er vroeger uit.

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!