Zo zag Caroline Tensen er als tiener uit

Door Redactie
Zo zag Caroline Tensen er als tiener uit

Caroline Tensen is al tientallen jaren een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Inmiddels is ze de glitter en glamour wel gewend, maar ooit was ze een doodnormale tiener uit Haarlem. 

Klassenfoto

De presentatrice groeide op in Haarlem, en ging naar school in Bloemendaal. De klassenfoto, zie hieronder, stamt uit het schooljaar 1974-1975 van Bos en Duin. Als tiener werd duidelijk dat Caroline gemaakt is voor het mediavak. Op de middelbare school verdiende ze een zakcentje bij als lid van het Veronica-promotieteam, en werd al gauw productieassistente bij omroep Veronica. Daar kwam haar talent pas echt aan het licht. Kort daarna verscheen ze voor het eerst op televisie als omroepster. Dat bleek een groot succes en daarna volgden hitprogramma's als Wie is wie, Hitbingo en Liefde op het eerste gezicht. Inmiddels is ze niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie!

Zo zag Caroline Tensen er als tiener uit
Zo zag Caroline Tensen er als tiener uit

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Beeld: Edwin Smulders & Schoolbank.nl