Zo weerstaat sexy Jim Bakkum alle verleidingen

Door Redactie
Zo weerstaat sexy Jim Bakkum alle verleidingen

Jim Bakkum is sinds hij zijn afgetrainde lichaam showde in de film Onze Jongens helemaal hot, zelfs in Amerika. Dat betekent nog meer aandacht van vrouwen die graag een beschuitje met hem zouden eten. Hoe houdt Jim zich staande in die wereld vol verleidingen? 

Veel van huis 

Getrouwd met Bettina Holwerda, ouders van twee jonge kinderen, allebei een succesvolle carrière: een echt showbizzkoppel dus. Ze proberen een zo normaal mogelijk huisje-boompje-beestje bestaan te leiden, maar het blijft worstelen met een leven in de spotlights. "We zijn allebei veel van huis. Een avondje op de bank hangen komt eigenlijk nooit voor. Was dat maar waar. Hopelijk kunnen we net voor de zomer twee weken met het gezin op vakantie om bij te tanken", vertelt Jim aan Story. 

Geheim 

Het geheim zit hem in quality-time. Om de twee maanden plannen ze een romantisch weekendje weg met zijn tweetjes. "Dat kan Londen of Parijs zijn, maar ook Groningen of Maastricht. Het is zo belangrijk om elkaar niet uit het oog te verliezen. Want op het moment dat je samen sterk in je realtie staat, sta je ook sterk als ouders." 

Nieuwe troef

Om de boel thuis te ontlasten hebben ze een nanny ingezet. "Dat gaat supergoed. We hadden hiervoor wel een oppas, maar zij had ook nog een baan dus was niet altijd beschikbaar." 

Verleidingen 

"Jaloezie speelt geen enkele rol in onze relatie. Daar hoeven wij totaal geen moeite voor te doen, het zit van nature niet in ons." Jim en zijn vrouw blijven voor die verleiding zorgen. "Dat je vader en moeder bent, hoeft niet te betekenen dat je jezelf moet laten verslonzen. Ik heb nu een hele tijd niet meer gesport maar dat ga ik binnenkort weer oppakken." 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story