Zo viert zangeres Willeke Alberti dit jaar Kerstmis

Door Redactie
Zo viert zangeres Willeke Alberti dit jaar Kerstmis

Het zijn gekke (corona)tijden: het is nog niet bekend hoe we dit jaar Kerstmis kunnen vieren. Een ding is duidelijk: het wordt anders dan anders dit jaar.

Helaas zullen we niet met dertig man aan het diner kunnen.

Grote familie

Ook bij Willeke Albert - die een heel grote familie plus aanhang heeft - wordt het dit jaar anders gevierd. Albert in een interview met De Telegraaf: "Ik heb een grote familie, dus dan weet je het wel."

Hele maand december feest

Heel veel mensen die ze dus graag aan tafel wil hebben, maar ja dat zit er even niet in. Alles moet volgens de regels, dus daar heeft de zangeres iets slims op bedacht. "Ik kan ze niet allemaal tegelijk tijdens de feestdagen ontvangen. Vandaar dat ik besloten heb om de hele maand december maar Kerstmis te vieren."

Slingers ophangen

Alberti laat zich niet gek maken door corona. "Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst. Ik hou me ook maar een beetje vast aan de regels uit het lied van André Hazes: leef alsof het je laatste dag is. We moeten immers zelf de slingers ophangen!"

Bron: De Telegraaf Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.