Zo versierde André Hazes zijn nieuwe vlam Bridget

Door Redactie
Zo versierde André Hazes zijn nieuwe vlam Bridget

André Hazes heeft zijn nieuwe, twintig jaar oudere vlam Bridget veroverd door haar gratis kaartjes te geven voor zijn show. Dat vertelde hij vrijdag op Radio 538. Bridget kreeg er maar liefst tien. Na een appje waarin Bridget de zanger bedankte voor de geste, doofde het contact even uit.

Maar uiteindelijk dacht Hazes toch 'wat een leuk wijf ben je toch. En toen wilde ik haar gewoon zien.' Hazes snapt niet dat alle media over de affaire berichten. Eerder deze week stelde de zanger in een uitgebreid interview met Shownieuws dat zijn leven sinds zijn flirt met Bridget 'in een hel is veranderd'. Zo durft hij tijdens het boodschappen doen zijn capuchon niet meer af te doen.

Verliefd

André Hazes beëindigde onlangs de knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoon André jr. RTL-coryfee Bridget sprak nog niet van een relatie, maar liet wel weten verliefd te zijn.

Geen commentaar

Westenberg verscheen dinsdag voor het eerst sinds de break-up weer in het openbaar, maar wilde niet praten over de kwestie, zo toonden alle entertainmentrubrieken dinsdagavond.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.