• Showbizz

Zo rijk is André van Duin

Door Redactie
Zo rijk is André van Duin

André is ondertussen al een echte rot in het vak. Al 53 jaar draait hij mee en nog steeds is hij regelmatig terug te vinden op de televisie. Maar wat hebben al deze jaren hem, naast ervaring, eigenlijk opgeleverd?

Lees ook: Zo rijk is Humberto Tan

Grachtenpand

Van Duin heeft een grachtenpand van 315 vierkante meter aan de Amsterdamse Keizersgracht. Dat betekent ook dat zijn vermogen de afgelopen twee jaar flink is gegroeid. De vraagprijs per vierkante meter is namelijk wel gemiddeld 8000 euro volgens Funda. Dat is niet mis! Bij Quote gaan ze uit van een gemiddelde van 7500 euro per vierkante meter, wat betekent dat dit stulpje wel 2,36 miljoen euro waard is. Ook doet de woning deels dienst als kantoor en bevat het een geluidsstudio. Hierdoor kan André de kosten nog wat drukken, want de huur hiervan bedraagt 60.000 euro per jaar.

13 miljoen

Daarnaast gaat er ook nogal wat geld rond in zijn eigen bedrijf Andre van Duin Produkties BV. Zijn BV is ongeveer 10.8 miljoen waard. Samen met de overwaarde van zijn woning en nog wat andere klussen komt het totale vermogen van André van Duin neer op zo'n 13 miljoen. Dat is een aardig zakcentje!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Quote | Beeld: Peter Smulders